Sarparanta

Mathildedalin keikat siirtyvät elokuulle!

Uudet päivät pe 20.8. ja la 21.8.

Valitettavasti joudumme siirtämään SARPARANTA-yhtyeen keikat vielä kerran. Rajoitukset eivät tällä hetkellä vain mahdollista keikkojen järjestämistä, varsinkin kun Salon koronatilanne on juuri nyt aika huono. Pahoittelut ylimääräisestä säädöstä ja vaivasta!

Tiedän että tätä on odotettu, enkä itse ainakaan enää millään malttaisi odottaa, mutta toivon mukaan tilanne on elokuussa parempi ja juhlitaan sitten oikein kunnolla! Ja onhan tää meidän tulevan levyn musiikki kuin tehty elokuun öihin!

Keikat tulevat edelleen olemaan meidän ensimmäiset ikinä ja ostetut liput kelpaavat uusille päiville sellaisenaan!

Odotusta voi lieventää/pahentaa vaikka katsomalla Aavemaisemaa videon. -Millaistakohan on kun yleisö on paikalla!?

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.