Sarparanta

Soolokeikka kotikylään!!!

No niin, sitten jotain speciaalia keikkavuoden päätteeksi:
Kotikylän soolokeikka tunnelmallisessa vanhassa puutalossa!!!

Kyseessä on aivan erityinen konsertti, jossa mukana myös tarinoita laulujen takaa, upeassa miljöössä ja kirjaimellisesti kivenheiton päässä ‘siitä’ Perniön joesta! Ihana Kaisa-Leena lämmittää kakluunit ennen keikkailtaa ja Levola muuttuu tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisestä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on luvassa. Tähän on upea päättää keikkavuosi 2022!

SARPARANTA (soolo)
Galleria Levola, Perniöntie 1719, 25520 Perniö as
Perjantaina 25.11. klo 19.00!
Liput: 15€
Ennakkoliput: sampsasarparanta@gmail.com tai nuketteri@gmail.com

(Kuva: Heli Sarparanta)

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.